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Q: What are my voting rights in the Condominium Association? 
A: Each unit shall be entitled to one (1) vote to be cast by its owner in accordance with the provisions of 

the By-Laws and the Articles of Incorporation.  The total number of votes shall always be equal to the 
total number of units submitted to condominium ownership pursuant to this Declaration. 

 
Q: What restrictions exist in the condominium documents on my right to use my unit? 
A: Use is limited to residential purposes for each residential unit.  No restrictions exist on children 

residing in the Condominium.  However, there are a number of use restrictions set forth in Section 18 
of the Declaration of Condominium, pages 28-30. 

 
Q: What restrictions exist in the condominium documents on the leasing of my unit? 
A: No condominium unit shall be sold on a time-share basis. The Association reserves the right to 

prescribe reasonable rules and regulations relating to the lease and rental of units and to enforce the 
same directly against such tenant or other occupant by the exercise of such remedies as the Board of 
Directors of the Association deems appropriate, including eviction.  See Section 19.2 of the 
Declaration of Condominium, page 31. 

 
Q: How much are my assessments to the Condominium Association for my unit type and when are they 

due? 
A: The estimated first year's monthly assessments for each unit in the Condominium are approximately 

$979.00 per “01” unit (all levels), $724.00 per “02” unit (all levels), $692.00 per “03” unit (all 
levels), $697.00 per “04” unit (all levels), $1,167.00 per “05” unit, $729.00 per “06” unit (all levels), 
$724.00 per “07” unit (all levels), $1,016.00  per “08” unit (all levels), and will be due on the first 
day of each calendar month.    

 
Q: Do I have to be a member in any other association?  If so, what is the name of the association and 

what are my voting rights in this association?  Also, how much are my assessments? 
A: You are not required to become a member of any other association.   
 
Q: Am I required to pay rent or land use fees for recreational or other commonly used facilities?  If so, 

how much am I obligated to pay annually? 
A: You are not required to pay rent or land use fees for recreational or other commonly used facilities 
 
Q: Is the Condominium Association or other mandatory membership association involved in any court 

cases in which it may face liability in excess of $100,000.00?  If so, identify each such case. 
A: The Condominium Association is not involved in any court cases in which it may face liability in 

excess of $100,000.00.  There are no other mandatory membership associations. 
 
NOTE: THE STATEMENTS CONTAINED HEREIN ARE ONLY SUMMARY IN NATURE.  A 

PROSPECTIVE PURCHASER SHOULD REFER TO ALL REFERENCES, EXHIBITS 
HERETO, THE SALES CONTRACT, AND THE CONDOMINIUM DOCUMENTS. 

 
Receipt of this Questions and Answers Sheet is acknowledged this   day of    , 20 . 
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